...
 

Rólunk, céljaink

MissionStatementHeadPLACEHOLDER

Cégeknek, intézményeknek, szervezeteknek   jobbra regisztráció

  • Elismerés: A hozzánk regisztráló cégek (intézmények, szervezeteknek) azok a cégek, amelyek az ügyfeleikkel készségesen és szívesen foglalkoznak. Ezt mi nem is titkoljuk. Éppen ellenkezőleg: az ügyeket feldolgozó cégeket reklámozzuk. Ezenfelül minden nálunk aktív cég jogosult logónk használatára bizonyos feltételek mellett.
  • Versenyképesség: Modern, többfelhasználós ügykezelő rendszerünk minden kis- és középvállalkozás igényét kielégíti. Rendszerünk integrálható vállalkozásának honlapjával, kiegészítve azt egy komplett ügyfélszolgálati funkcióval.
  • Minőség: Moderálásunk biztosítja, hogy ügyfélszolgálata kulturáltan megfogalmazott, értékes visszajelzésekkel gazdagodjon.

Ügyfeleiknek   jobbra regisztráció

  • Érdekérvényesítés: Egy kellemetlen fogyasztói üggyel állunk szemben, ami másokat is érinthet? Jó lenne, ha nemcsak kibeszéljük magunkból, hanem tehetnénk is valamit az ügy megoldásáért? Mi éppen ebben tudunk segíteni: az ügyfeleket egy jól áttekinthető ügykezelési folyamaton kísérjük keresztül, jelentősen megkönnyítve a megoldáshoz vezető utat.
  • Nyilvánosság: A hozzánk beérkező ügyek a cégbeazonosítás után az elküldő kívánsága szerint publikussá válhatnak. Az ügyet elküldő felhasználó tetszés szerint beállíthatja, hogy magán- vagy közügyként kezeljük ügyét, akár az ügykezelés közben is. Természetesen az érintett céget a lehetőségeknek megfelelően közvetlenül is értesítjük az ügy létezéséről és felkérjük annak kezelésére.
  • Anonimitás: Felhasználóink fedőneveket használnak. A fedőneveken kívül minden adat titkos, beleértve az e-mail címeket is. Az ügyintézéséhez szükséges személyes adatokat az elküldőn kívül csak a moderátor és az érintett cég éri el. Minden adatot bizalmasan kezelünk. Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat!